Vlasová mezoterapia

Objednajte sa na vlasovú mezoterapiu Dermaheal Stem C’rum HL

Máte nejaké otázky ohľadom vlasovej mezoterapie? Napíšte nám!

Často kladené otázky ohľadom vlasovej mezoterapie

Vlasová mezoterapia Dermaheal Stem C’rum HL je špecializovaná estetická procedúra, ktorá je zameraná na liečbu a prevenciu vypadávania vlasov, stimuláciu rastu vlasov a zlepšenie celkovej kvality vlasov. Tento typ mezoterapie využíva špeciálny kokteil aktívnych látok, vrátane kmeňových buniek, peptidov a rastových faktorov, ktoré sa injektujú priamo do pokožky hlavy. Dermaheal Stem C’rum HL obsahuje bioaktívne látky, ktoré stimulujú vlasové folikuly, zlepšujú mikrocirkuláciu a podporujú regeneráciu vlasov.


Vlasovú mezoterapiu odporúčame pacientom, ktorí trpia nadmerným vypadávaním vlasov a rôznymi typmi alopécie. Táto metóda je tiež účinná pri strate obočia a chlpov v oblasti brady.


Ošetrenie je vhodné pre mužov aj ženy bez ohľadu na vek.


Pre koho nie je vlasová mezoterapia vhodná?

Vlasová mezoterapia nie je vhodná pre každého. Kontraindikácie zahŕňajú:

1. Alergia na niektorú zo zložiek použitého kokteilu.
2. Tehotenstvo a dojčenie.
3. Infekčné ochorenia alebo aktívne zápalové procesy v oblasti pokožky hlavy.
4. Autoimunitné ochorenia.
5. Cukrovka – nekontrolovaná cukrovka môže zvýšiť riziko komplikácií.
6. Nádorové ochorenie

7. Používanie antikoagulancií – u pacientov užívajúcich lieky na riedenie krvi môže byť riziko krvácania.


Postup aplikácie vlasovej mezoterapie

Procedúra začína dôkladnou konzultáciou, počas ktorej špecialista vyhodnotí stav pokožky hlavy, kvalitu vlasov a určí vhodnosť procedúry. Počas tejto fázy sa tiež prediskutujú očakávania a možné výsledky. Pred samotným zákrokom sa pokožka hlavy dôkladne vyčistí a dezinfikuje. V prípade potreby sa môže aplikovať lokálna anestézia, aby sa minimalizovalo nepohodlie počas zákroku.


Pomocou jemných mikroihličiek sa Dermaheal Stem C’rum HL aplikuje priamo do pokožky hlavy. Ihly prenikajú do hĺbky niekoľkých milimetrov, čo umožňuje aktívnym látkam preniknúť priamo do vlasových folikulov.


Po zákroku mezoterapie môže byť pokožka hlavy mierne začervenaná alebo citlivá. Klientom odporúčame vyhnúť sa priamemu slnečnému žiareniu, nechať pokožku hlavy odpočinúť a nepoužívať agresívne vlasové prípravky počas niekoľkých dní.


Na dosiahnutie optimálnych výsledkov sa procedúra zvyčajne opakuje v pravidelných intervaloch. V závislosti od stavu vlasov a individuálnej reakcie na liečbu môže byť potrebných niekoľko sedení (napr. 4-6), s odstupom 1-2 týždňov medzi nimi.


Zloženie produktu Dermaheal Stem C’rum HL

• 3 rastové faktory: sh-Oligopeptid-2 (IGF-1), sh-Polypeptid-1 (bFGF) ,sh-Polypeptid-9 (VEGF)– komplex rastových faktorov revitalizuje vlasový folikul, blokuje DHT, rozmnožuje vlasové bunky a zabezpečuje ich migráciu.
• Copper Tripeptid-1 – spevňuje vlasy a stimuluje vlasové vačky k produkcii zdravších vlasov. Podporuje obeh krvi v pokožke.
• Výťažok z kmeňových buniek –podporuje proliferáciu a diferenciáciu dospelých kmeňových buniek na bunky vlasov.
• Biotín –spomaľuje vypadávanie vlasov a pozitívne ovplyvňuje kvalitu vlasov.

Prečo si vybrať Medirect pre vlasovú mezoterapiu?

5/5 hviezdičkové hodnotenie naších služieb

Výhodná cena oproti konkurencií 

Pri estetických procedúrach používame tie najkvalitnejšie produkty renomovaných značiek

O produkte

Prečo Dermaheal Stem C’rum HL?

Produkt Dermaheal Stem C’rum HL je špičkový prípravok na vlasovú mezoterapiu, ktorý ponúka niekoľko významných výhod pre klientov, ktorí hľadajú účinné riešenie pre zdravšie, hustejšie a silnejšie vlasy.

 

 

  1. Dermaheal Stem C’rum HL využíva technológiu kmeňových buniek, ktorá podporuje regeneráciu vlasových folikulov. Tieto kmeňové bunky napomáhajú obnove a revitalizácii pokožky hlavy, čo vedie k lepšiemu rastu vlasov.
  2. Produkt obsahuje peptidy, rastové faktory a vitamíny, ktoré priamo stimulujú vlasové folikuly. Tieto zložky podporujú rast nových vlasov, zlepšujú hustotu a pevnosť existujúcich vlasov a predchádzajú vypadávaniu.
  3. Dermaheal Stem C’rum HL je navrhnutý tak, aby sa aplikoval priamo na pokožku hlavy pomocou mezoterapie, čo zabezpečuje, že účinné látky preniknú priamo do vlasových folikulov, kde sú najviac potrebné. Tým sa dosahuje vyššia efektivita a rýchlejšie výsledky.
  4. Dermaheal Stem C’rum HL je formulovaný tak, aby bol bezpečný a dobre tolerovaný väčšinou klientov. Minimalizované sú vedľajšie účinky, čo robí tento produkt vhodným pre široké spektrum klientov.
  5. Pravidelná aplikácia tohto produktu môže viesť k trvalým výsledkom, pričom vlasy budú hustejšie, zdravšie a odolnejšie voči vypadávaniu. 

Výberom Dermaheal Stem C’rum HL investujete do prémiového produktu, ktorý je podporený vedeckým výskumom a klinickými štúdiami, čo zaručuje vysokú úroveň spokojnosti a výrazné zlepšenie vzhľadu vlasov.

Galéria

Kde nás nájdete?

sk_SKSlovak